Hozzávalók

1 mk tengeri só
5 darab tojás
1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
1 késhegynyi őrölt fekete bors
1 kanál mustár
1 kanál kefir
1 mk curry

Leírás

A megmosott tojásokat keményre főzzük, majd meghámozzuk (melegen vagy hidegen is lehet) és egészen apróra összetörjük (vagy húsdarálón kétszer ledaráljuk, így valóban pépes lesz). A vajat a tejföllel és a mustárral habosra keverjük, hozzáadjuk a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát. A fűszerekkel tovább ízesítjük, végül a darált főtt tojást is hozzákeverjük. A krémet jól lehűtjük. Pirított kenyérszeletekre kenve, zöldpaprikával, paradicsommal, vagy újhagymával fogyasztjuk. (Nagyobb adagot is érdemes belőle készíteni, mert egy hétig biztosan eláll a hűtőszekrényben.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4