Receptek Előételek Hideg előételek Tojáskrém burgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
1 fej vöröshagyma
5 dkg trappista sajt
5 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csomag friss petrezselyem
3 kanál burgonyapüré

Leírás

A tojásokat keményre főzni. (Hideg, sós vízben kezdem a főzést, forrástól számítva 10 perc alatt keményre fő. Főzés után azonnal, hideg vizet önteni rá, így a héja könnyen leválik.) A hagymát nagyon apró kockákra összevágni. Egy tálba reszelni a tojásokat, majd összekeverni nagyon alaposan a hagymával, krumplipürével, majonézzel. Ízesíteni mustárral, sóval, őrölt borssal. Végül a szintén apróra vágott petrezselyemzöldet is hozzákeverni. Legalább 1 órára hűtőbe kell tenni, hogy jól összeérjenek az ízek. Tálalásnál kenyeret pirítani, arra kenni a tojáskrémet, friss paprikával, paradicsommal, uborkával lehet tálalni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4