Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat keményre főzni. (Hideg, sós vízben kezdem a főzést, forrástól számítva 10 perc alatt keményre fő. Főzés után azonnal, hideg vizet önteni rá, így a héja könnyen leválik.) A hagymát nagyon apró kockákra összevágni. Egy tálba reszelni a tojásokat, majd összekeverni nagyon alaposan a hagymával, krumplipürével, majonézzel. Ízesíteni mustárral, sóval, őrölt borssal. Végül a szintén apróra vágott petrezselyemzöldet is hozzákeverni. Legalább 1 órára hűtőbe kell tenni, hogy jól összeérjenek az ízek. Tálalásnál kenyeret pirítani, arra kenni a tojáskrémet, friss paprikával, paradicsommal, uborkával lehet tálalni.