Hozzávalók

8 darab tojás
2 kanál finomliszt
l víz
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
2 kanál étolaj
5 tk őrölt kömény
1 tk őrölt pirospaprika (csemege)

Leírás

Először megcsinálom a rántást (olajból, lisztből), majd hagyom kihűlni egy kicsit és hozzáteszem a pirospaprikát. Egy kevés vízzel felöntöm és lassú tűzön kevergetem. Ezután felöntöm a vízzel és beleteszem a vöröshagymát egészben és a zúzott foghagymát. Felforralom, majd lassú tűzön folytatom tovább. Beleteszem a fűszerköményt, sót, delikátot, majd két darab tojást és elkevergetem. Utána, hozzáteszem óvatosan a maradék 6 tojást és kevergetés nélkül hagyom 10 percig főni, hogy szépen egyben maradjanak! Tanácsok: Az elkevergetett tojás olyan lesz, mintha tészta vagy levesbetét lenne. Az egészben maradt tojás pedig, nagyon laktató!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4