Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lasagne-hoz elkészítem a mártást: A hagymát apróra vágom, kis olajon megdinsztelem. Az apró kis kockákra (3-4 mm) vágott tofut és a zúzott fokhagymát beleteszem, kicsit megpirítom, majd jöhet a konzervparadicsom és a sűrített paradicsom. Fűszerezem ízlés szerint, belerakom a mirelit zöldséget és felöntöm annyi vízzel, hogy kicsit hígabb levet kapjak és megfőljön a zöldség. Én szoktam bele ketchupot is nyomni. Miután megfőtt a zöldség, a tejszínt elkeverem az étkezési keményítővel és kicsit besűrítem a szószt. Olajozott tepsibe rakok egy adag szószt, rá az első réteg tésztát, aztán szósz, tészta... amíg el nem fogynak a hozzávalók. Szósszal fejezem be, rá reszelt sajt megy, vegyesen. Sütőben, lefedve sütöm, kb. 30-40 percig, aztán fedő nélkül, amíg a sajt elkezd megpirulni.