Receptek Főételek Húsos ételek Tócsni fokhagymával

Hozzávalók

1 darab tojás
3 kanál finomliszt
1 gerezd fokhagyma (tört)
1 kg burgonya

Leírás

A burgonyát durvára reszelem káposzta reszelőn hozzáadom a lisztet, a tojást, a tört fokhagymát. A fűszerekkel ízesítem, majd bő forró olajban evőkanál segítségével ujjnyi vastagra “nyomkodom” és mindkét felét arany színűre sütöm. Ha eddig mindenki ismeri, most jön a “tuning”: burgonya helyett használhatunk durvára reszelt tököt vagy cukkinit, durvára reszelt sajttal. A fentiekhez azonos módon készítem, de ez jóval lágyabb óvatosan kell forgatni! A sült tócsniról az olajat papírtörlő segítségével felitatom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4