Receptek Főételek Húsos ételek Tíz perces pulyka

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
½ pohár tejföl
8 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított kakukkfű
10 dkg krémsajt
50 dkg pulykacomb

Leírás

A felforrósított vajra teszem az enyhén sózott hússzeleteket (a krémsajt is sós), a kakukkfüvet (vagy más nem erős ízű fűszert, amit szeretsz), és fedő alatt először az egyik (max. 2 perc), majd a másik oldalát pirosasra sütöm. Ezután rálököm a krémsajtot és befedem, hogy elolvadhasson. Összekeverem a sajtot a zsíradékkal, és beleforgatom a hússzeleteket, kicsit rotyogtatom. Ha túl sűrű a szósza, ami egyébként a legfinomabb benne, kedved szerint hígíthatod a tejföllel. A legjobb krumplipürével.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4