Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
tésztához: 6 tojásfehérje 4 tojássárgája 20 dkg cukor 15 dkg liszt 7,5 dkg kukoricaliszt 1 csomag sütőpor A tojássárgákat a cukorral egy tálban robotgéppel fehéredésig keverem. A tojásfehérjét kemény habbá verem, majd a többi hozzávalóval együtt könnyedén összedolgozom a kikevert tojássárgával. 125 fokon kb. fél órán át (tűpróba!)sütöm kapcsos tortaformában. A kihűlt tésztát 3 lapba vágom. Krém: 2 tojássárgája 5 evőkanál cukor 0,5 kg mascarpone sajt 1 kávéskanálnyi rumaroma 200 ml hulala A tojássárgákat a cukorral, a mascarponeval és a rumaromával robotgéppel jól elkeverem. A hulalat külön tálban verem fel, majd finoman hozzákeverem a a mascarpones krémhez. Tejeskávé (áztatás): 1 dl vízben feloldott 1 mokkáskanálnyi nescafé 1 dl tej 1 kávéskanál cukor Összeállítás: A tésztalapokat meglocsolom a tejeskávéval. Egyenletesen elosztom a krémet a rétegek közt, egy keveset hagyok a külső díszítéshez.