Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tiramisu elkészítése nagyon egyszerű. Veszünk 3 tojást, a sárgáját a fehérjétől külön választjuk. A fehérjét keményre felverjük, a sárgáját (én 10 dkg) cukorral felverem, majd összekeverem a kemény tojásfehérjével. 500 g mascarponét hozzákeverek. Ez lesz a krém. 2 nagy csomag babapiskótára van szükség és lefőzök 8-10 adag kávét. A kávéhoz, ízlés szerint beleöntünk 0,5 deci krémlikőrt. Ebbe belemártjuk a babapiskótát épphogy, tehát ne áztassuk el vele nagyon. Sorban belehelyezzük egy jénaiba, ha leraktunk egy sort, ráöntjük a krém felét. Újabb sort rakunk ki a babapiskótából, azután újból leöntjük krémmel. A tetejét megszórjuk kakaóporral (cicakakaó). Lefedjük a tetejét, berakjuk a hűtőbe, minimum 2órára és azután élvezettel fogyasztjuk.