Hozzávalók

2 dl tej
1 csomag kakaópor
1 csomag babapiskóta
1 dl konyak
2 dl kávé
1 csomag vaníliás pudingpor
1 doboz tejszínhab

Leírás

Kb. 2-2,5 dl kávét, 0,5 dl konyakkal elkeverünk, ebbe megáztatjuk a babapiskótákat úgy, hogy ne essen szét, de megszívják magukat a folyadékkal. A tejben elkeverünk 0,5 dl kávét és 0,5 dl konyakot. Ezzel a keverékkel, cukor hozzáadásával, a pudingporból megfőzzük a pudingot úgy, hogy elkeverjük a pudingport és a cukrot kevés tejjel, csomómentesen, majd beletesszük a kávéból, konyakból és tejből álló, felforralt keverékbe. Kb. 5 percig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Ha a puding kihűlt, a piskótákat egy tálra lerakjuk, rásimítjuk a pudingot, a tetejére kakaóport szórunk, erre tejszínhabot rétegelünk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4