Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tejszínt és a tejet felverem kb. 3-4 perc,beleteszem a tiramisu krémport és keményre verem. Kb. 1dl fekete kávét felhígítok forró vízzel, 1 csomag vaníliás cukrot és 4-5 csepp rumaromát teszek bele. Ebben áztatom a babapiskótát, mindig annyit amennyi egy réteghez kell. Ez attól függ mekkora tálban csinálom. A piskóta jól ázzon el, a közepe kicsit maradjon kemény. A tál aljára teszek áztatott babapiskótát, krémmel bekenem, tetejére darált diót és egy kis fahéjat szórok. Így rétegezem:-piskóta -krém -darált dió -fahéj Amikor befejezem a krém legyen felül, egy kis darált dióval megszórom.4-5 órát álljon a hűtőben.