Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kávét összekeverjük a likőrrel, egy mélytányérban. A narancsot forró vízzel megmossuk, jól leszárítjuk, majd a narancssárga héját lereszeljük. A mascarponét simára keverjük a porcukorral, meg a maradék 2 cl likőrrel. A tejszínt kemény habbá verjük, a vaníliás cukorral, majd beledolgozzuk a narancshéjat. A babapiskóták felének egyik oldalát a kávéba mártjuk, és kibélelünk vele egy négyszögletű tálat. Rásimítunk egy réteg mascarponét és egy réteg tejszínhabot. Újra babapiskóta következik, majd mascarpone és tejszínhab. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak, a tetejére krém kerüljön. A tálat lefedjük, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. A tetejét vastagon megszórjuk kakaóporral.