Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Ha csináltál már valaha tiramisut (nem létezik, hogy nem), akkor ezzel a recepttel is boldogulni fogsz, hiszen minden ugyanúgy történik, mint a hagyományos verziónál: a mascarponét szépen elkeverjük a cukorral és a tejföllel (használhatsz joghurtot is, de akár el is hagyhatod), és hozzáadjuk a tojássárgáját. Ezután krémmé keverjük az egészet, és hozzáöntjük a felvert tojásfehérjét is (közben feldobunk egy jó erős kávét). Végül a rumot is a krémhez öntjük, és az egész mehet egy tálba. Ha kész a kávé, a piskótákat beáztatjuk, majd elkezdjük lepakolni őket egy nagyobb üvegtálba. A piskótarétegre rakjunk egy réteg krémet és folytassuk addig ezt a műveletet, amíg el nem fogy az összes alapanyag. Fontos, hogy a krémmel fejezzük be a rétegezést, amelyet díszítésként kakaóporral hintünk meg. Pár órára a hűtőbe rakjuk, és hűtve kínáljuk.