Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A krém elkészítésénél, csak az arányokra kell emlékezni, ill. betartani: Ahány 100 gramm a mascarpone, annyi db tojás sárgája és annyi evőkanál cukor (ne legyen túl édes, mert akkor émelygős lehet sokak számára). A tojássárgáját a cukorral habosra keverem, majd hozzáadva a mascarponét, a krémet jól kikeverem. Ezután, én szép sorban lerakom a babapiskótát és teáskanalat használva, meglocsolom a kávéval (a piskóta ne maradjon se száraz, de ne is locsogjon a kávéban), ezután jöhet rá a krém fele (ha a süteményes tál mérete szerint, 2 soros piskótából készítem), ezután jön a második babapiskóta, amit én az elsőhöz képest, rá merőlegesen fektetek le, majd rá újra a krém. Kakaóval meghintem.