Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat különválasztom. Külön tálba a sárgát, külön tálba a fehérjét. Előbb a tojásfehérjét fel kell verni, hogy jó kemény legyen a hab. Utána a sárgáját, a cukorral jó habosra verem, aztán a lisztel elkevert sütőport is hozzáadjuk, majd jól eldolgozzuk. Ha ezzel megvagyunk akkor a kikevert masszába beleöntöm a felvert habot, és óvatosan összekeverjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe beletesszük, és légkeverős sütőben, 160-180 fokon megsütjük. Ha megsült a piskóta, akkor felkockázzuk, kis kockákra. Ha ez megvan, akkor megcsináljuk a pudingot. 2 csokipuding: én 1 l tejet teszek bele, és 4 kanál cukrot, de ez attól függ, ki mennyire édesen szereti. 2 vaníliapudingot csinálok, ugyan úgy, mint a csokit. Ha kész a puding, akkor előveszünk egy mély tálat, és az aljába beletesszük a felkockázott piskóta felét, és nyakon öntjük lekvárral, majd összekeverjük. A vanília- és a csokipudingot fele-fele arányban ráöntjük, és a maradék piskótát rátesszük. Nyakon öntjük lekvárral, és a maradék pudingot ráöntjük. Esetleg tejszínhabbal, jól fel lehet dobni. Jól lehűtve, pár óra múlva, már fogyaszthatjuk is. Jó étvágyat mindenkinek!