Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szárnyas májat kevés zsíron megsütjük, hűtjük, majd a sütéshez használt zsiradékkal együtt pépesítjük. Sóval, borssal ízesítjük. A szüzet félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajon, minden oldalát 2 percig elősütjük. Hűlni hagyjuk. A leveles tésztát kinyújtjuk, és akkora darabot vágunk belőle, hogy a sertés szüzet bele lehessen csomagolni, de ne legyen túl nagy. Pármai sonkával, vagy baconnel beterítjük, és vékonyan megkenjük a májpéppel. A szélére helyezzük a szüzet, és becsomagoljuk/feltekerjük. Illesztéssel lefelé tepsire helyezzük, megkenjük tojássárgájával, megszórjuk lenmaggal, és 15 percre hűtőbe tesszük. Ismét megkenjük tojássárgájával, és forró sütőbe rakjuk. 10, maximum 15 perc alatt megsütjük, míg a tészta szép színt kap. Salátával kínáljuk. Jó étvágyat!