Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab kígyóuborka
1 csomag spagetti
1 darab citrom (leve)
1 csipet őrölt fekete bors
10 kanál majonéz
1 darab sárgarépa
1 doboz natúr joghurt
1 kanál méz
½ fej jégsaláta
½ fej lila káposzta

Leírás

A spagettit sós vízben kifőzzük és kihűtjük. Az öntetet készítjük el először: A joghurtot összekeverjük a majonézzel és a fűszerekkel. Ha kész ráöntjük a tésztára és hűtőbe rakjuk. A zöldségeket csíkokra vágjuk és a tésztához adjuk. Alaposan összekeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4