Receptek Főételek Húsos ételek Tészta saláta mexikói zöldséggel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
450 g tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
200 g majonéz
1 darab citrom
1 fej vöröshagyma
500 g penne
250 g mexikói zöldségkeverék

Leírás

Sós vízben, megfőzzük a tésztát. Közben megpároljuk a zöldségeket. Ha ezek elkészültek, tálcára öntjük és hűlni hagyjuk. A hagymát, tetszés szerint felaprítjuk. A tejfölt, majonézt és hagymát összekeverjük, egy nagyobb tálban. A kihűlt tésztát és a zöldségeket hozzáöntjük a tejfölös cucchoz. Ízlés szerint, teszünk még hozzá sót és borsot. 1 órát pihentetjük a hűtőben, hogy összeérjen és jól kihűljön!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4