Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
60 dkg csirkemell
20 dkg trappista sajt
50 dkg ketchup
1 csipet szárított oregánó
1 kevés gulyáskrém
½ kg penne

Leírás

A húst apró kockákra kell vágni. Edénybe pici olajat teszünk, bele a házi készítésű ketchup és a hús kerül. Ezt egy kicsit összefőzzük, majd egy kis vizet teszünk hozzá, hogy olyan pörköltes legyen. Belerakunk egy kis gulyáskrémet, és addig főzzük, hogy a hús puha legyen. Közben a tésztát kifőzzük, a sajtot lereszeljük. Amikor kész a tészta, beletesszük egy tepsibe, és ráöntjük a pörköltet. A tetejére sajtot szórunk, és beletesszük a sütőbe, majd megpirítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4