Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A krumplit héjában megfőzzük, lehűtjük, és pucolás után felkockázzuk. A tarjaszeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és kevés olajon megsütjük. Az újhagymát is felkarikázzuk. A tepsibe, a hús sütésből visszamaradt olajat beleöntjük. Ha túl kevés, picit tehetünk hozzá. A krumplit felét beletesszük, majd rászórjuk az újhagymát és a felaprított snidlinget. A fűszerkeverékből szórjunk egy keveset a krumplira, és öntsük rá a tejszínt. Tegyük a sütőbe, kb. 1/2 órára. A megsült tarjaszeleteket rendezzük el a tepsiben, rakjuk rá a maradék burgonyát, és a sajttal megszórva süssük, míg a sajt megolvad.