Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A karikákra vágott krumplit egy kizsírozott tepsibe teszem, erre jöhet töpörtőmaradék, kolbászdarabkák, hurka (vagy épp amit találunk otthon). A húsféleség tetejére, bőven teszek karikára vágott hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot (télen lecsót). Ezt egy újabb sor krumpliréteg követi (közé tépkedhetünk bazsalikomot). Leöntöm a kikevert tejföllel és reszelt sajttal megszórom. Erre, vékonyra szeletelt, bevagdosott szalonnát teszek. Előmelegített sütőben, kb. egy óra alatt (amíg a krumplink kellően átpuhul), készre sütjük. Hordós káposztával tálalva, mennyei, laktató vacsora.