Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
1 kg burgonyát meghámozunk, és karikára vágjuk. Nyersen, szorosan egymás mellé tesszük a felét, egy olajozott tepsibe. Kicsit megsózzuk, kis vajdarabkákat és kevés apróra vágott, füstölt szalonnát teszünk rá. Letakarjuk alufóliával, betesszük a sütőbe, ahol 170 fokon sütjük, kb. fél órán át. Ekkor kivesszük a sütőből, és a burgonyára helyezzük a nyers sertéstarja szeleteket, amit előző nap 1 cm vastagra szeleteltünk, besóztunk, őrölt borssal, fokhagymával, majorannával, köménymaggal és szerecsendióval fűszereztünk. Beborítjuk a maradék burgonyával és a szeletekre vágott hagymával. Visszatesszük a sütőbe, letakarjuk újra alufóliával, és 170 fokon sütjük, kb. 40 percig. Ekkor levesszük róla a fóliát, megszórjuk sajttal, és pirosra sütjük.