Receptek Előételek Hideg előételek Tepertőkrém tejföllel

Hozzávalók

2 darab tojás (főtt)
2 kanál tejföl
3 gerezd fokhagyma
5 dkg vaj
2 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
30 dkg tepertő

Leírás

A tepertőt megdaráljuk, a tojást megfőzzük, megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk, majd hozzákeverjük a megtisztított tepertőhöz. Megmossuk, apró kockákra vágjuk és szintén a tepertőhöz adjuk a hagymát és a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát, a mustárt és a borsot. Jól összekeverjük, és kanalanként hozzáadjuk a tejfölt. Az egészet ledaráljuk, vagy turmixoljuk. Krémes állagúnak kell lennie.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4