Receptek Főételek Húsos ételek Temesvári pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 fej vöröshagyma
1 kanál őrölt pirospaprika
30 dkg zöldbab
1 kg pulykacomb
5 gerezd fokhagyma (áttört)

Leírás

A húsból pörköltet készítünk. Amikor félig megpuhult a hús, hozzáadjuk a zöldbabot. Annyi víznek kell lennie rajta, hogy ellepje. Ha készre főztük, lisztel simára kevert tejföllel, habarjuk be. Főtt tésztával kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4