Receptek Saláták Téli árpasaláta káposztával és szalonnával

Hozzávalók

200 g árpagyöngy
2 fej savanyú káposzta
200 g szalonna
1 kanál étolaj
1 kanál őrölt kömény
1 kanál szárított majoranna
2 csipet

Elkészítés

1

Sózott vízben főzzük meg az árpadarát, és szűrjük le, mint a tésztát. Ne főzzük teljesen puhára, úgy egészségesebb lesz.

2

Serpenyőben melegítsünk 1 evőkanál olajat, adjunk hozzá egy kis káposztát és köményt, süssük meg.

3

Miután megpuhult a káposzta, adjuk hozzá a főtt árpát, fekete borsot, fokhagymát és sok majorannát.

4

Egy másik serpenyőben süssük meg az apróra vágott szalonnát.

5

Sütés után adjuk az árpával kevert káposztához.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4