Receptek Desszertek Sütés nélküli Tejszínhabos capuccinotorta

Hozzávalók

8 darab Tesco Finest friss tojás

6 kanál liszt

2,5 dl tej

1 csipet sütőpor

½ csomag vaníliás cukor

8 kanál cukor

2 kanál cappuccino por

5 dl tejszín

4 kanál kakaópor

15 dkg lekvár

1 doboz őszibarackbefőtt

2 csomag tejszínhabpótló por

2 kanál capuccino por

Leírás

8 tojásból piskótát készítünk (2 kanál liszt helyett, 2 ek. capuccinoport használjunk). Az őszibarackot alaposan lecsöpögtetjük. Közben a lekvárt kicsit felmelegítjük, majd a félbevágott piskóta alsó lapjára kenjük. Az őszibarackbefőttből egy felet félreteszünk a díszítéshez, a többit feldaraboljuk. A tejszínt, 1 zacskó vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd a fele habba óvatosan beleforgatjuk az őszibarack-darabkákat. A krémet az alsó tortalapra simítjuk, majd a másik lappal befedjük. A tejszín másik felének a háromnegyed részével egyenletesen bevonjuk a tortát. A maradék tejszínhabot csillagcsöves nyomózsákba töltjük, és habrózsákat, vagy egyéb díszítéseket készítünk. Kakaóval megszórva fejezzük be a tortát, és hűtőbe rakjuk, 2 órára.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4