Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
8 tojásból piskótát készítünk (2 kanál liszt helyett, 2 ek. capuccinoport használjunk). Az őszibarackot alaposan lecsöpögtetjük. Közben a lekvárt kicsit felmelegítjük, majd a félbevágott piskóta alsó lapjára kenjük. Az őszibarackbefőttből egy felet félreteszünk a díszítéshez, a többit feldaraboljuk. A tejszínt, 1 zacskó vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd a fele habba óvatosan beleforgatjuk az őszibarack-darabkákat. A krémet az alsó tortalapra simítjuk, majd a másik lappal befedjük. A tejszín másik felének a háromnegyed részével egyenletesen bevonjuk a tortát. A maradék tejszínhabot csillagcsöves nyomózsákba töltjük, és habrózsákat, vagy egyéb díszítéseket készítünk. Kakaóval megszórva fejezzük be a tortát, és hűtőbe rakjuk, 2 órára.