Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes zúzaragu brokkolival

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
5 dkg mustár
1 csipet ételízesítő
1 fej brokkoli
60 dkg csirkezúza

Leírás

A hagymát megpirítjuk kevés olajon és erre tesszük rá a zúzát, amit fűszerezzünk és fedő alatt megpárolunk. Közben, a brokkolit rózsáira szedjük és sós vízben megpároljuk. Leszűrjük és a majdnem puha zúzához adjuk, a mustárral együtt. Felöntjük tejszínnel és készre forraljuk. Tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4