Receptek Előételek Hideg előételek Tejszínes-zöldséges mártás

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
1 darab sárgarépa
1 fej lilahagyma
4 dl tejszín
4 dkg margarin (Delma vajízű)
1 csomag friss petrezselyem
1 darab kaliforniai paprika

Leírás

A margarint felforrósítjuk, majd hozzáadjuk az aprított lilahagymát, a sárgarépát, a paprikát, és lassú tűzön 10 percig pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, és kevergetve, fokozatosan hozzáöntjük a tejszínt. Ha felforrt lassú tűzön 5 percet főzzük, és belemorzsoljuk az apróra vágott petrezselymet. Lehúzzuk a tűzről majd turmixoljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4