Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Felteszünk egy lábasba 1-1,5 liter vizet forrni. A megtisztított zellert és a burgonyát nagyjából feldaraboljuk, majd az edénybe öntjük. A megpucolt fokhagymát feldaraboljuk, vagy nyomóval pépesítjük, majd a leveshez adjuk. Ha puhára főttek, az egészet simára turmixoljuk, botmixerrel. A tejszínnel és liszttel habarást készítünk, majd a leveshez öntjük. Ha először egy-két kanál levest öntünk a habaráshoz és csak utána öntjük az edénybe, akkor biztosan szép egyenletesen el tudjuk keverni. Sóval és borssal ízesítjük, megszórjuk egy kevés finomra vágott petrezselyemmel, majd még egyszer felforraljuk a levesünket.