Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
5 dl tejszínt kemény habbá verünk és félretesszük. 1/2 kg túrót áttörünk, és belereszeljük egy citrom héját. Hozzáadunk 2 tasak zselatin fixet és robotgéppel jól elkeverjük. Hozzáadunk még 10 dkg cukrot, 2 csomag vaníliás cukrot és még egy percig keverjük. Végül apránként hozzáadjuk a felvert tejszínt és jó sok apróra vágott gyümölcsöt - mi többnyire őszibarackot, ananászt, epret teszünk bele. Ezt önmagában is betehetjük egy tortaformába vagy folpackkal kibélelt őzgerincbe, de én általában kerek tortaformában sütök 4 tojásból piskótát, és annak a tetejére simítom a krémet. A tetejét is gyümölccsel díszítem vagy megszórom kakaóval, és berakom a hűtőbe, hogy jól megszilárduljon. A fogyasztás előtti este készítem, másnapra jól összeérik az íze.