Receptek Főételek Tészta Tejszínes-snidlinges halfilé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 dl tej
20 dkg vaj (10 dkg a sütéshez)
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
1 csokor metélőhagyma
5 dkg finomliszt
80 dkg Pangasius filé

Leírás

A halat szeletekre vágjuk, és sózzuk, borsozzuk. Belemártjuk lisztbe, majd kevés vajon (rakhatunk hozzá olívaolajat) megsütjük őket. Világos, vajas rántást készítünk, amibe beleszórjuk a finomra vágott snidlinget, és felengedjük forró tejjel. Fűszerezzük, és tálaláskor nyakon öntjük a halat, a mártással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4