Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A száraz tésztát forró, sós vízben megfőzöm, a szokásos módon. Leszűröm, majd félreteszem. A sonkát apróra darabolom, a gombát lecsöpögtetem a levéről. A gombát és a sonkát megpirítom, egy pici margarin és olaj keverékében. Őrölt borsot szórok rá és egy kis ételízesítőt. Mikor már látom, hogy szépen összepirult, beleteszem a tejszínt. Meg forralom egy picit és egy kevés tejjel felöntöm, hogy folyékonyabb legyen. Ezután a krémes állag eléréséhez, pici tejben elkeverem a lisztet és a mártásra öntöm. Szerecsendiót reszelek rá, összerottyantom, majd félreteszem. Egy tűzálló tálat margarinnal kikenek és beleteszem a kifőtt tészta felét, majd a mártást és a tészta másik felét. Tetejére elkenem a tejfölt és sajtot szórok rá. Beteszem a sütőbe és 20-25 perc alatt, pirosra sütöm.