Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-répás csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
5 kanál étolaj
5 szál sárgarépa
1 fej vöröshagyma
8 darab csirke felsőcomb
1 csipet őrölt fehérbors
3 darab babérlevél
4 kanál finomliszt

Leírás

A sárgarépát kockára vágjuk, csak úgy, mint a hagymát. Olajon megfuttatjuk a hagymát és rárakjuk a csirkecombokat. Átforgatjuk és fűszerezzük őket, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje a combokat. Félig puhára főzzük fedő alatt, majd hozzáadjuk a répakockákat. Ha megfőtt a comb, kiszedjük őket és behabarjuk a levet. Kiforraljuk, visszarakjuk a combokat és tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4