Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes pulykamell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 dl tej
10 dkg vaj
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet ételízesítő
50 dkg pulykamell
3 kanál finomliszt

Leírás

A vajat felmelegítjük az olajjal, és belerakjuk a csíkokra vágott pulykamellet. Fűszerezzük, és fehéredésig pirítjuk. Megszórjuk liszttel, majd felengedjük forró tejjel, és tejszínnel dúsítjuk. Alaposan kiforraljuk. Főtt tésztával, vagy párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4