Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
A hagymát kevés olajon megpirítom egy pyrex párolóedényben. Beleteszem a vékony csíkokra vágott hú...
A hagymát kevés olajon megpirítom egy pyrex párolóedényben. Beleteszem a vékony csíkokra vágott húst, sózom, borsozom és hozzáöntöm a bort, majd puhára párolom. Ha szükséges, vízzel pótolom a levét. Ha megfőtt, ráöntöm a tejszínt és pici lisztet szórok rá, hogy sűrűbb legyen a leve. Mexikói rizzsel tálalom
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.