Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
2 dl száraz fehérbor
3 dl főzőtejszín
60 dkg pulykacomb
3 kanál finomliszt
1 csipet fűszersó

Leírás

A húst kockára vágjuk és fűszerezzük. Az olajon megdinszteljük a hagymát és rárakjuk a húst. Fedő alatt, puhára pároljuk. Ha a hús megfőtt, felöntjük a borral és behabarjuk. Tejszínnel dúsítjuk. Tálaláskor, frissen aprított zöldfűszerrel megszórhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4