Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
2 dl száraz fehérbor
3 dl főzőtejszín
60 dkg pulykacomb
3 kanál finomliszt
1 csipet fűszersó

Leírás

A húst kockára vágjuk és fűszerezzük. Az olajon megdinszteljük a hagymát és rárakjuk a húst. Fedő alatt, puhára pároljuk. Ha a hús megfőtt, felöntjük a borral és behabarjuk. Tejszínnel dúsítjuk. Tálaláskor, frissen aprított zöldfűszerrel megszórhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4