Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
½ dl extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 kk szerecsendió
60 dkg pulykacomb
1 kk friss petrezselyem

Leírás

A húst apróra vágjuk. A hagymát és a pórét, vékony szeletekre vágjuk. Olívaolajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzáadjuk a húst. Fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval. A lisztet, vagy keményítőt simára keverjük a tejszínnel, és hozzáadjuk a húshoz. Friss petrezselyemzöldet vágunk bele. Újra hagyjuk felforrni, és még 5 percig főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3