Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
½ dl extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 kk szerecsendió
60 dkg pulykacomb
1 kk friss petrezselyem

Leírás

A húst apróra vágjuk. A hagymát és a pórét, vékony szeletekre vágjuk. Olívaolajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzáadjuk a húst. Fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval. A lisztet, vagy keményítőt simára keverjük a tejszínnel, és hozzáadjuk a húshoz. Friss petrezselyemzöldet vágunk bele. Újra hagyjuk felforrni, és még 5 percig főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 18ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 18ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4