Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Felaprítjuk a pulykacombot. Felszeljük a hagymát: Először félbevágjuk, majd ezt vágjuk vékony szeletekre (félkör alakúra, nem kockázva!). Az uborkát kockára vágjuk. (Hosszanti irányban, srégen, majd ezt csíkokra.) Kevés olajon, a hagymát kicsit megpirítjuk, majd félretesszük. Ezt követően, a húst sütjük (hogy kifehéredjen). Mikor már majdnem fehér, rárakjuk az előkészített uborkát. Összekeverjük és ráöntjük a tejszínt (ez helyettesíthető tejföllel is). Nagy láng, pár másodpercig, majd rárakjuk a fedőt. Tálalás előtt, hagyjuk még egy kicsit, fedő alatt puhulni, összeérni.