Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab vöröshagyma
1 csomag friss petrezselyem
500 g penne
2 tk szárított oregánó
150 g zöld olivabogyó
40 dkg darált sertéshús

Leírás

A pennét kifőzzük. A hagymát apróra vágjuk és megpirítjuk. Rárakjuk a darált húst és a fűszereket, valamint az olívabogyót. Összepirítjuk, és kevés vízzel felöntjük. Puhára főzzük. Tejszínnel felöntjük, és összeforgatjuk a tésztával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4