Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A spenótot jól megmosom, ha a szára túl vastag, akkor azt kitépem. A leveleket keresztben, ujjnyi csíkokra darabolom. A vizet sóval felrakom főni, ha felforrt belerakom a tésztát és al dentére főzöm. A hagymát és a fokhagymát apróra kockázom. Egy megfelelő méretű (férjen bele majd a tészta is) edényben, felforrósítom az olajat. Megfuttatom rajta a hagymát és a fokhagymát, valamint a koktélparadicsomot. Rádobom a spenótot, sózom és borsozom. Ha a spenót elfőtte a levét, akkor elzárom alatta a gázt. Ha a tészta megfőtt, akkor pár kanál főzőlevet átszedek a spenótra, a maradékot pedig leszűröm. Összeforgatom a spenóttal. Kis lángon, időnként keverve, pár percig főzöm, míg be nem sűrűsödik. Tejszínnel elkeverem. Jó étvágyat kívánok!