Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-parajos penne

Hozzávalók

3 kanál étolaj
30 dkg koktélparadicsom
3 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 csomag penne
30 dkg fagyasztott spenót
5 gerezd fokhagyma (áttört)

Leírás

A spenótot jól megmosom, ha a szára túl vastag, akkor azt kitépem. A leveleket keresztben, ujjnyi csíkokra darabolom. A vizet sóval felrakom főni, ha felforrt belerakom a tésztát és al dentére főzöm. A hagymát és a fokhagymát apróra kockázom. Egy megfelelő méretű (férjen bele majd a tészta is) edényben, felforrósítom az olajat. Megfuttatom rajta a hagymát és a fokhagymát, valamint a koktélparadicsomot. Rádobom a spenótot, sózom és borsozom. Ha a spenót elfőtte a levét, akkor elzárom alatta a gázt. Ha a tészta megfőtt, akkor pár kanál főzőlevet átszedek a spenótra, a maradékot pedig leszűröm. Összeforgatom a spenóttal. Kis lángon, időnként keverve, pár percig főzöm, míg be nem sűrűsödik. Tejszínnel elkeverem. Jó étvágyat kívánok!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4