Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lencsét beáztatjuk 1 órára. A hagymát finomra vágjuk. Az olívaolajat megmelegítjük és rárakjuk a hagymát, majd megpirítjuk. Sózzuk meg. Vágjuk össze a zöldségeket. Az összevágott zöldségeket adjuk hozzá a megpirult hagymához és fűszerezzük, frissen őrölt borssal. A fokhagymát is felaprítjuk. A lencsét a lepirult zöldségekhez adjuk. A fokhagymát rászórjuk a lencsére, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Puhára főzzük a zöldségeket. A leves zsírjára rászórjuk a pirospaprikát és a petrezselyemzöldet. Elkészítjük a kötést. A lisztet kikeverjük vízzel csomómentesre, majd citromlével tesszük pikánssá. A tejszínt gyors keverések mellett, a leveshez adjuk. Kevés petrezselyemzölddel tesszük pikánssá.