Receptek Desszertek Sütést igénylő Tejszínes kapros gombaleves

Hozzávalók

1 kanál liszt

1 l víz

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

2,5 dl tejszín

1 fej hagyma

2 darab leveskocka

35 dkg gomba

Leírás

1. A hagymát és a gombát apróra vágjuk. 2. A hagymát üvegesre pároljuk az olajon. 3. A gombát is rádobjuk és lefedve, kicsit megsózva azt is puhára pároljuk. 4. Meghintjük a liszttel, ráöntjük a tejszínt és botmixerrel összeturmixoljuk. 5. Felöntjük a vízzel, belemorzsoljuk a leveskockákat, sok-sok borssal, esetleg még egy pici sóval ízesítjük. 6. Felforraljuk, sűrűsödésig főzzük, tálaláskor megszórjuk friss petrezselyemmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4