Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes hús zöldborsóval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dl tejszín
25 dkg margarin
1 csipet őrölt fehérbors
½ kg zöldborsó
1 kg csirkecomb filé
1 kanál finomliszt
1 kanál friss petrezselyem

Leírás

Felolvasztott margarinon, fehéredésig pirítom a felkockázott húsokat, majd megfűszerezem ízlés szerint. Amikor már félig megpuhult, beleteszem a zöldborsót, és teljes puhulásig, együtt főzöm őket. Végül a tejszínbe keverek 1ek. lisztet, és beleöntöm sűrítésnek. Az egészet jól összefőzöm és főtt rizzsel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4