Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes hús zöldborsóval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dl tejszín
25 dkg margarin
1 csipet őrölt fehérbors
½ kg zöldborsó
1 kg csirkecomb filé
1 kanál finomliszt
1 kanál friss petrezselyem

Leírás

Felolvasztott margarinon, fehéredésig pirítom a felkockázott húsokat, majd megfűszerezem ízlés szerint. Amikor már félig megpuhult, beleteszem a zöldborsót, és teljes puhulásig, együtt főzöm őket. Végül a tejszínbe keverek 1ek. lisztet, és beleöntöm sűrítésnek. Az egészet jól összefőzöm és főtt rizzsel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4