Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes hús zöldborsóval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dl tejszín
25 dkg margarin
1 csipet őrölt fehérbors
½ kg zöldborsó
1 kg csirkecomb filé
1 kanál finomliszt
1 kanál friss petrezselyem

Leírás

Felolvasztott margarinon, fehéredésig pirítom a felkockázott húsokat, majd megfűszerezem ízlés szerint. Amikor már félig megpuhult, beleteszem a zöldborsót, és teljes puhulásig, együtt főzöm őket. Végül a tejszínbe keverek 1ek. lisztet, és beleöntöm sűrítésnek. Az egészet jól összefőzöm és főtt rizzsel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 13ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 13ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4