Receptek Főételek Hal Tejszínes harcsa brokkolival

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
15 dkg vaj
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
3 dl húsleves alaplé
35 dkg brokkoli
3 kanál finomliszt
1 kanál friss petrezselyem
0.7 kg harcsafilé

Leírás

A brokkolit rózsáira szedjük és sós vízben leforrázzuk. A harcsát kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk és a vajban elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk a harcsakockákat és sózzuk, borsozzuk. Amikor a hal kifehéredett, hozzáadjuk a brokkolit. Megszórjuk liszttel és csontlevessel felengedjük. Kiforraljuk és tejszínnel dúsítjuk. Finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4