Receptek Főételek Hal Tejszínes halszelet

Hozzávalók

½ dl extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
2 csokor újhagyma
2 dl tejszín
3 dl zöldségleves (kockából)
8 szelet pontyfilé
10 dkg finomliszt

Leírás

A halat sózzuk és lisztbe mártjuk. Vajat melegítünk, amibe olívaolajat öntünk. Ebben megsütjük a halat. Világos, vajas rántást készítünk, amibe belerakjuk a felaprított újhagymát. Felengedjük zöldséglevessel és tejszínnel elkeverjük. Kiforraljuk és tálaláskor, a halra öntjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4